MoveYourAss tijdens zomer op locatie

Move Your Ass, het 3FM-programma van omroep LlinkOmdat airco ook niet alles is en radio-dj Rudy Mackay wel een tintje kan gebruiken, zendt 'MoveYourAss' deze zomer vanaf verschillen-de locaties uit. Het 3FM-programma komt de komende tijd live vanaf een beachparty, bij een luisteraar in bed, vanaf Lowlands en vanuit club WATT (de eerste duurzame club ter wereld). Llink presentator Rudy Mackay komt niet alleen, want hij neemt ook live-muziek mee van Beef en HIT ME TV.

Vanaf vrijdag 15 augustus tot en met 5 september is MoveYourAss Met Vakantie. De uitzendingen op locatie beginnen volgende week vrijdag wanneer Rudy Mackay live vanaf het Lowlands festival komt. Een week later (22 augustus) komt het 3FM-programma vanaf het strand van Scheveningen waar de Nederlandse groep Beef komt optreden.

Vanuit je slaapkamer

Op vrijdag 29 augustus wordt MoveYourAss op een opmerkelijke plek gemaakt, want dan komt het programma vanuit de slaapkamer van een van de luisteraars. Rudy Mackay wordt die aflevering vergezeld door de Nederlandse band HIT ME TV. (Nieuwe) Llink-leden die Rudy graag in zijn boxershort ben hen thuis willen ontvangen of het gewoon leuk vinden dat er heel radioteam in huis komt, kunnen zich opgeven via deze website of door een mailtje te sturen [email protected] met daarin de reden waarom Rudy bij hen thuis moet komen.

Op 5 september komt de laatste locatie-uitzending van MoveYouAss  vanuit de nieuwe Rotterdamse Club WATT, de eerste duurzame club ter wereld. Niemand minder dan Iggy Pop komt de club openen en een interview de rockzanger is te horen in het radioprogramma.

MoveYourAss is elke vrijdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur te horen op 3FM en wordt gepresenteerd door Rudy Mackay.

Zie ook:
- Llinke uitzendingen vanuit je eigen keuken of slaapkamer

Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:Rudy Mackay: “Ik wil in dat huis”
Lees ook:Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM
Lees ook:Roosmarijn Reijmer en Rudy Mackay presenteren 3VOOR12RADIO in de zomer
Lees ook:Lowlands drie dagen live op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>