Roosmarijn Reijmer en Rudy Mackay presenteren 3VOOR12RADIO in de zomer

Zoals bekend stopt Eric Corton per 1 juni met het presenteren van 3VOOR12RADIO op 3FM. Tot 1 september zal het programma dan worden gepresenteerd door Roosmarijn Reijmer en Rudy Mackay. Reijmer doet de muzieksamenstelling voor 3FM en is regelmatig als invaller te horen, Mackay presenteerde eerder bij omroep LLiNK. Die omroep stopte vorig jaar, dat was ook het einde van Mackay op 3FM. Volgende week is dus de laatste week van Corton, daarvoor is een soort afscheidsweek samengesteld met, hoe kan het ook anders… heel veel muziek!

Tijdens de week zijn er diverse live-acts. Op maandag is De Staat te gast, op dinsdag Death Letters en op woensdag Pete Philly. Donderdag is dan de allerlaatste 3VOOR12RADIO met Corton, tijdens die uitzending – vanuit Desmet – spelen Kensington, Drive Like Maria en Baskerville.

Voor lezers met dj-ambities: komende week zal op de site van 3VOOR12 de vacature komen te staan voor een nieuwe, definitieve dj die vanaf 1 september mag aantreden.

Vanavond en volgende week geeft 3VOOR12RADIO nog kaarten weg voor Cortons laatste uitzending vanuit Desmet.

Lees ook:Roosmarijn Reijmer nieuwe presentator 3VOOR12RADIO
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:MoveYourAss tijdens zomer op locatie
Lees ook:Eric Corton gaat het rustiger aan doen
Lees ook:Llinke uitzendingen vanuit je eigen keuken of slaapkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>