Llinke uitzendingen vanuit je eigen keuken of slaapkamer

Actie Win Een Uitzending van omroep LlinkRTL Boulevard werkt op onregelmatige basis met zogenaamde gasthoofdredacteuren. Bekende Nederlanders zijn voor één dag hoofdredacteur van het tv-programma en bepalen mede de inhoud er van. De publieke omroep Llink laat deze zomer een paar luisteraars bepalen wat er in de radio-uitzendingen te horen zal zijn. Daar komt bij dat die uitzendingen plaatsvinden bij de betreffende gast-eindredacteur thuis.

Een uitzending van 'Llinke Soep' vanuit je eigen keuken, 'Desmet Live' vanuit de woonkamer of een 'MoveYourAss' in bed. Het is deze zomer allemaal mogelijk, want met de actie 'Win Een Uitzending' worden alle drie de programma's één keer op locatie bij iemand thuis gemaakt.

Via de site kunnen luisteraars zich opgeven om gast-eindredacteur van één van de drie radioprogramma's te worden. De mensen die winnen mogen meebepalen welke muziek er gedraaid wordt en welke gasten langs uitgenodigd zullen worden. Tevens zal de gast-eindredacteur een week voor de uitzending de redactievergadering bijwonen en eventueel zelf reportages maken.

De actie 'Win Een Uitzending' gaat op dinsdag 1 juli 2008 van start. Om mee te doen moet je wel even lid worden van Llink (ze hebben er nog bijna 100.000 nodig), maar voor 5,73 euro per jaar moet dat geen groot probleem zijn. Leuke actie van Llink en slim uitgevoerd met deze verkapte wervingsactie.

Lees ook:MoveYourAss tijdens zomer op locatie
Lees ook:Radio 1 speelt met JongKies in op Kamerverkiezingen
Lees ook:Llink heeft genoeg leden voor B-status
Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira

1 Reacties // Reageer

One thought on “Llinke uitzendingen vanuit je eigen keuken of slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>