Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM

Lowlands komt er aan en net als andere grote festivals deze zomer wordt ook dit evenement uitgebreid onder de aandacht gebracht op 3FM. Vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen doet 3FM dag en nacht verslag van het festival voor muziek, cabaret, litera-tuur en dans. De vele live optredens, reporta-ges en interviews worden ook door de VPRO op Nederland 3 in beeld gebracht.

Lowlands is er van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus 2008. Vrijdag presenteren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de 'Coen en Sander Show' tussen 16:00 en 18:00 uur live vanaf het terrein van Lowlands. Vervolgens zorgt 3FM-jock Michiel Veenstra om 19:00 uur voor de kick-off voor een 3FM weekend Lowlands met bijzondere gasten, interviews, akoestische optredens van bands en veel live concerten.

Campingradio

Zaterdag 16 augustus is 3FM er om 18:00 uur weer live bij vanaf Lowlands en maakt Giel Beelen traditiegetrouw van 23:00 tot 01:00 uur zogenaamde 'Campingradio' waarbij hij verslag doet van het nachtleven op de Lowlands camping. Dave Clarke sluit de zaterdag van 01:00 tot 03:00 uur af met '3VOOR12 Whitenoise'.

Op de laatste dag van Lowlands zendt 3FM vanaf 15:00 uur live uit vanaf het festivalterrein en van 23:00 tot 01:00 uur presenteert Michiel Veenstra de Lowlands Afterparty met alle hoogtepunten van drie dagen festivalgeweld, aangevraagd door 3FM luisteraars en de afzwaaiende festivalbezoekers.

Zie ook:
- Line-up Lowlands nu ook op mobiele telefoon

Lees ook:Lowlands drie dagen live op 3FM
Lees ook:3FM live vanaf Lowlands
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:3FM zoekt Lowlander for Life
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM

  1. Stephan

    is campingradio ook ergens terug te beluisteren??

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Geen idee Stephan! Op de site van 3FM kan ik geen terugluisterfunctie of podcast vinden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>