Lowlands drie dagen live op 3FM

Met je tentje wegdrijven door een modderstroom of wegbranden in de felle zon, Lowlands 2009 heeft het dit jaar volgens mij allebei. Gisteren werden de eerste tentjes al opgezet op het festivalterrein in Biddinghuizen en vandaag gaat het spektakel echt van start. Lowlands, het festival voor muziek, cabaret en literatuur is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus live te volgen op 3FM. De publieke popzender doet drie dagen verslag van veel live optredens, reportages en interviews.
 


Het programma van Lowlands staat dit jaar bomvol boeiende namen zoals Arctic Monkeys, Lily Allen, Basement Jaxx, Kaiser Chiefs, Snoop Dogg en The Prodigy. 3FM-dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt, Eric Corton en Paul Rabbering houden de 3FM-luisteraars vanuit Biddinghuizen op de hoogte van al het festivalnieuws. 3FM trakteert de luisteraars op bijzondere, intieme sessies door grote artiesten vanuit de glazen 3FM-studio op het festivalterrein. En natuurlijk volgt het station Lowlands For Life-winnares Florien. Zij won, na een week lang opdrachten uitvoeren, een levenlang gratis toegang tot Lowlands.

Lowlands op 3FM

Giel Beelen gaf ochtend het startsein voor het festivalweekend. Hij presenteert zijn ochtendshow vrijdag tussen 06:00 en 10:00 uur live vanaf de Lowlandscamping. De ‘Coen en Sander Show’ (met Bert van Lent) komt tussen 16:00 en 18:00 uur vanaf het Lowlandsterrein. Vanaf 19:00 uur is er veel ruimte voor livemuziek en sfeerreportages. Giel sluit de eerste dag af met ‘Nachtegiel’ dat ’s nachts tussen 01:00 en 04:00 uur te horen is.

De volgende dag, zaterdag 22 augustus, komt 3FM vanaf 18:00 uur vanaf Lowlands. Giel Beelens befaamde Campingradio, waarbij hij verslag doet van het nachtleven op de Lowlandscamping, start zaterdagavond om 23:00 uur. Die nacht zendt 3FM uit tot in de late uurtjes met veel dance-hoogtepunten. Op zondag zendt 3FM uit van 15:00 tot 23:00 uur. Daarna presenteert Michiel Veenstra de Afterparty vanuit de studio in Hilversum, met de hoogtepunten van drie dagen Lowlands.

Lees ook:Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:3FM live vanaf Lowlands
Lees ook:3FM met diverse programma’s live vanaf Sziget
Lees ook:3FM zoekt Lowlander for Life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>