Paul Rabbering wil nog wel een tv-programma maken

3FM-dj Paul RabberingPlof! Dat was het Veronica Magazine op mijn deurmat. Daarin staat deze week een uitgebreide metamorfose van radio-dj Coen Swijnenberg. De 3FM-jock ging in op de uitnodiging van het magazine om zijn eerdere verkleedpartij nog eens over te doen. En dus staat Swijnenberg paginagroot als Koningin Beatrix in het blad afgebeeld. Verder staat er een interview in met Paul Rabbering, onder andere over 'try before you die'.

Update (30 juli): Paul Rabbering presenteert kinderquiz op ZAPP 

Aanleiding voor het interview met Rabbering is dat hij zaterdag (26 april) de 3FM Awards 2008 presenteert op de radio. Een van de vragen was wat Paul nog zou willen doen voor zijn dood. "Er zijn nog een heleboel dingen die ik zou willen doen: een kinderprogramma maken op televisie, een keer een WK autorally rijden lijkt me ook te gek."

Elke uitzending van 'RabRadio' speelt Paul het 'RabRadio Popduel' met daarin vragen over muziek die écht niveau hebben. Altijd leuk om naar te luisteren omdat je zelf helemaal mee gaat doen met de kandidaten en er ook nog wat van opsteekt. Dat popduel komt niet zomaar ergens vandaan, Paul Rabbering heeft zelf een grote popkennis en dat was volgens hem zijn meest onderschatte kwaliteit. "Dat was altijd -ik denk inmiddels niet meer- mijn popkennis. Toen ik net bij 3FM kwam werken, leek ik een beetje onder te sneeuwen bij m'n collega's. Dat is nu niet meer zo."

Het volledige interview met de 29-jarige Paul Rabbering is te lezen in het Veronica Magazine (nr. 17 – 2008).

Zie ook:
- Rabbering: "Je bent zo goed als je laatste programma"

Lees ook:PopDuel XL van start bij RabRadio
Lees ook:Zomervariant Popduel wordt gespeeld met teams
Lees ook:Finaleweek van Popduel Teams
Lees ook:Winnaar van het Popduel XL bekend
Lees ook:Finale DJ Duel 2008: Veenstra vs. Diergaarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>