Rabbering: “Je bent zo goed als je laatste programma”

Radioschool.nl)Naar de tijd dat het kuiken nog het 3FM-logo was, verlangt RabRadio-presentator Paul Rabbering niet terug, want "3FM is nog nooit zó goed geweest". De KRO-dj zei dat vanavond op ActionRadio tijdens een interview rondom de 90′s Request. Rabbering zou bij gelegenheid graag een week het Glazen Huis in willen, zo vertelde hij verder. "Dat is echt de ultieme radio-kick, lijkt mij." Het gesprek ging ook even over zijn opvolging van (Ja)Cobus Bosscha.

Die moest destijds weg, omdat zendercoördinator Florent Luyckx hem niet zag zitten. "Als je op de landelijke radio zit, dan weet je nooit hoe lang het duurt. Misschien komt er wel een keer een dag dat het met mij zo zal gaan", reageert Rabbering op de vraag of hij zich schuldig voelde tegenover zijn collega.

Illusie

"Je moet niet de illusie hebben dat je het eeuwige leven hebt en dat mensen je heel erg zullen missen als je weggaat, dat valt echt allemaal reuze mee. Het is wel raar hoe de publieke omroep in elkaar zit", merkt hij op over de manier waarop het ontslag verliep. "De KRO wilde hem graag houden, maar 3FM wilde er vanaf."

Rabbering krijgt zelf ook kritiek, met name op forums, maar daar ligt hij niet wakker van. "Als je in de nacht zit, dan is het allemaal prima wat je doet, maar op het moment dat je op de dag zit, dan vindt iedereen dat-ie een mening over je moet hebben. Dat is prima, dat is nou eenmaal zo. Ik trek me d’r niet heel veel van aan."

Ambitie

Zijn ambitie voor de toekomst is zijn programma zo goed mogelijk blijven maken. "Je bent zo goed als je laatste programma. Als ik het morgen verkloot, dan ben ik zo slecht als ik het morgen doe, zeg maar. Dus het is een ambitie om het gewoon iedere dag goed te doen. Wie weet in de toekomst nog een ander tijdstip. Maar voorlopig zit ik echt prima bij 3FM op deze plek."

Bron: ActionRadio
________________________________________________________________

Lees ook:Ruud de Wild zou zich graag inzetten voor Glazen Huis
Lees ook:Scooter winnen bij Wild FM was nog nooit zo makkelijk
Lees ook:Paul Rabbering presenteert kinderquiz op Z@PP
Lees ook:Nieuws van morgen: digitale radio op je iPod
Lees ook:Stem op ‘de politicus van morgen’ van Met Het Oog Op Morgen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Rabbering: “Je bent zo goed als je laatste programma”

  1. Kokstra

    3FM mèt het kuiken vond ik stukken beter… :(

      /   Reply  / 
  2. I Love Radio

    Ik vond Cobus eigenlijk helemaal niet zo slecht als Luyckx, wat jullie?

      /   Reply  / 
  3. Kees

    Rabbering is voor mij dé reden om niet in de middag naar 3FM te luisteren. Dus alsjeblieft geen Rabbering in het glazen huis. Zou alleen maar de kwaliteit en de sfeer compleet verzieken.

      /   Reply  / 
  4. roosmarijn

    Rabberink?! Rabbering!

      /   Reply  / 
  5. Thomas

    @roosmarijn: Gisteren was niet de beste dag qua spelling van namen :-) . Maar het stond er overal goed, op één na, inderdaad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>