VIP-trip naar Michael Bublé in LA

Sky Radio geeft een VIP-trip weg naar het concert van de topentertainer en zanger Michael Bublé in Los Angeles. Vanaf vrijdag 18 april tot en met 8 mei maken Sky Radio-luisteraars kans op die prijs door 'Michael' te sms'en naar Sky wanneer een plaat van Canadese zanger op die zender te horen is. De prijswinnaars staat een echte VIP-behandeling te wachten en Michael Bublé nodigt de luisteraars persoonlijk uit.

De VIP-behandeling begint al op de vlucht naar Los Angeles, de prijswinnaars vliegen namelijk business-class naar LA. Vanaf daar gaan ze per limousine naar een 5-sterrenhotel en krijgen ze VIP-plaatsen bij het concert van Michael Bublé. Na het concert krijgen de gelukkigen de gelegenheid om zelf de hotspots van Los Angeles en omgeving als Sunset Boulevard, Beverly Hills en Hollywood te ontdekken.

In de radio- en tv-spot nodigt Michael Bublé de Sky Radio-luisteraars zelf uit om naar zijn concert te komen:

Zie ook:
- 7,2 Miljoen luisteraars voor Sky Radio
- Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio
- Downloadshop voor muziek van Sky Radio

Lees ook:Exclusief optreden Michael Bublé op Radio 2
Lees ook:Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
Lees ook:Rutch Jacott live in concert op Radio 2
Lees ook:Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
Lees ook:Radio 538 organiseert Cabrio Concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>