Radio 538 organiseert Cabrio Concert

Het land van de onbegrensde mogelijkheden bracht ons al de McDrive en zelf hebben ze van alles een ‘drive through’-variant. In de Verenigde Staten moet je niet gek opkijken van een geldautomaat, een bioscoop of zelfs een kerkdienst waar je vanuit de auto gebruik van kunt maken. Nederland is op dat gebied gebied gelukkig nog niet zover, al brengt Radio 538 eind deze week wel iets heel leuks wat daar aan doet denken: het Cabrio Concert. Helaas is het geen drive-in concert voor cabrio’s, maar er is er wel één te winnen. 

Radio 538 presenteert vrijdag 12 juni 2009 voor een selecte groep luisteraars het ‘Radio 538 Cabrio Concert’ in de Westerunie in Amsterdam. Dit exclusieve concert met Alain Clark en VanVelzen is speciaal voor prijswinnaars. Bovendien hebben deze luisteraars een autosleutel ontvangen waarmee ze ook nog kans maken op een vette cabrio. Voor het concert mogen de prijswinnaars hun sleutel proberen op de cabrio die hier klaar staat. De eigenaar van de sleutel waarmee de auto start, mag de cabrio meenemen.

Luisteraars van Radio 538 maken de hele week kans op deze prijs door te bellen naar de studio zodra ze een autogeluid horen. Ze winnen niet alleen kaartjes voor het Cabrio Concert en 102 liter benzine maar maken bovendien kans op een nieuwe cabrio. De eerste cabrio is maandagochtend gewonnen door een luisteraar en de tweede cabrio wordt aanstaande vrijdag bij het concert weggeven.

Aardige actie van 538, al stel ik voor dat ze volgende keer een écht cabrio concert geven waarbij mensen vanuit hun auto met open dak een concert kunnen bijwonen!

Lees ook:Sky Radio-luisteraar Niels winnaar BMW cabrio
Lees ook:Het dak eraf bij de start van de zomer op Sky Radio
Lees ook:Radio 10 Gold organiseert lentelunch met optreden van Gordon
Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi
Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘[email protected]’ met VanVelzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>