Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel

Iedereen is het er nu al over eens dat de begrafenis van Michael Jackson van vandaag het grootste media-evenement van dit decennium wordt. Ik weet echt niet wat ik er van moet verwachten, er zijn zoveel onduidelijkheden omtrent het verloop van de herdenking in Los Angeles. Zeker is wel dat The King of Pop om 17:00 uur Nederlandse tijd in besloten kring begraven wordt. Op dat moment is op Q-music de ‘Michael Jackson Memorial Top 10′ te horen. Luisteraars hebben de afgelopen dagen hun top 10 van favoriete Michael Jackson-nummers kunnen sturen aan Jeroen van Inkel.

De dj van Q-music, die vandaag zijn 48e verjaardag viert, draait tussen 17:00 en 18:00 uur de tien beste platen die Michael Jackson ooit heeft gemaakt. De ‘Memorial Top 10′ is het resultaat van alle liedjes die de luisteraars aan Jeroen van Inkel hebben doorgegeven.

Zelf denkt Jeroen van Inkel dat ‘Thriller’ vanmiddag op nummer één staat in de Michael Jackson Memorial Top 10. Al geeft de jarige radiomaker de platen ‘Billie Jean’ en ‘Beat It’ ook een goede kans. Dat vertelde Van Inkel dinsdagochtend in het programma van Ruud de Wild.

We zullen de definitieve eindstand aan het eind van middag horen!

Meer Michael Jackson:
- Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
- Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538

Lees ook:Michael Jackson Memorial Mix op Q-music
Lees ook:100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’
Lees ook:Eternal Moonwalk van Studio Brussel verovert de wereld
Lees ook:Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538
Lees ook:Michael Jackson hits non-stop op Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel

  1. Pingback: 100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’ | Radioactive

  2. Pingback: Eternal Moonwalk van Studio Brussel verovert de wereld | Radioactive

  3. Pingback: Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>