Rutch Jacott live in concert op Radio 2

Het exclusieve concert dat zangeres Ruth Jacott speciaal voor prijswinnaars van Radio 2 gaf, is vrijdag te horen op het radiostation. Op 17 mei 2009 genoten ruim¬†driehonderd Radio 2-prijswinnaars van een opzwepend optreden van de Nederlandse diva in het Singer Theater in Laren. Ruim twee uur bespeelde Ruth het publiek en trakteerde zij de toeschouwers, naast nummers van haar nieuwe album Passie, op bekende nummers als ‘Hartslag’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Vrede’.

Radio 2 zendt een registratie van het bijzondere concert uit op vrijdag 29 mei 2009 tussen 19:00 en 20:00 uur.

Lees ook:TV538 zendt DI-RECT 538Puur concert uit
Lees ook:Exclusief optreden Anita Meyer op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Kaarten voor Top 2000 in Concert te koop
Lees ook:Ruth Jacott toegevoegd aan line-up 100% NL Strandfeest
Lees ook:Megaconcert Armin van Buuren live op radio én televisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>