Exclusief optreden Michael Bublé op Radio 2

Radio 2 zendt morgen het exclusieve optreden van megaster Michael Bublé uit. De zanger trad 30 oktober jl. op in Studio Desmet in Amsterdam voor een select gezelschap, waaronder vijftig winnaars van een Radio 2 prijsvraag. Bublé zong zijn grote hits ‘Everything’, ‘Home’, ‘Just Haven’t Met You Yet’ en zijn nieuwe single ‘Hold On’. Het optreden van Michael Bublé is te horen tussen 19:00 en 20:00 uur op Radio 2.

Michael Bublé nam de tijd om vragen van fans te beantwoorden. De vijftig winnaars van de Radio 2 prijsvraag kregen hun ticket voor het concert omdat zij een originele vraag voor de zanger wisten te formuleren.

Een aantal van deze vragen legde presentator Ron Stoeltie op 30 oktober voor aan de zanger. Ook hiervan zijn delen te horen in de uitzending.

Lees ook:VIP-trip naar Michael Bublé in LA
Lees ook:Sky Radio geeft 36 iPads weg
Lees ook:Radio 5 Nostalgia stuurt luisteraars naar Barbra Streisand
Lees ook:Stemmen voor de Top 100 van 50 jaar Nederpop
Lees ook:Michael Jackson Special in Het Platenpaleis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>