TMF Radio en Examen.nl presenteren ‘Prom 2008′

TMF RadioHet luisterpubliek van TMF Radio en de bezoekers van de website Examen.nl zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun eindexamens van de middelbare school. Uit ervaring weet ik dat het een hele opluchting is al het voorbij is, althans voor mijn ouders was dat het wel, helemaal toen ik geslaagd was natuurlijk. Om de ontlading bij de scholieren kracht bij te zetten organiseren TMF Radio en Examen.nl 'Prom 2008'.

'Prom 2008' wordt op 4 juni 2008 gehouden in de Amsterdamse Melkweg. Er zijn optredens van echte TMF Radio-artiesten als The Opposites en Partysquad. Volgens het affiche op Examen.nl zullen ook de dj's van TMF Radio On Tour aanwezig zijn. Natuurlijk niet de dj's van TMF Radio zelf, want het non-stop hitstation heeft geen radio-dj's.

'Prom 2008' moet het ultieme eindfeest worden voor alle scholieren die hun middelbareschool gaan verlaten. Kaarten voor 'Prom 2008' kosten 12,50 euro, maar een aantal is natuurlijk ook te winnen, binnenkort bij TMF Radio.

Zie ook:
- Website TMF Radio compleet vernieuwd
- TMF Radio slaat vleugels uit naar België: radio op maat

Lees ook:Eindexamenjournaals weer op 3FM
Lees ook:TMF Radio On Tour van start
Lees ook:Showcase Kane vrijdag live op TMF Radio
Lees ook:Eindexamen-updates drie maal daags op 3FM
Lees ook:Lekkerste leerlingen en leukste leraren in de prijzen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “TMF Radio en Examen.nl presenteren ‘Prom 2008′

  1. Valpa

    Ik ben dan al lekker op vakantie, eindexamenreisje naar Chersonissos ;) Sjezus, wat kijk ik op tegen die examenperiode..

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @ Valpa: Op dat moment weet je toch nog niet of je geslaagd bent? Lijkt me lastig; moet je dan feest vieren of al je zorgen wegdrinken ;)

    Veel plezier alvast en succes met je examens!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>