TMF Radio On Tour van start

De dj's van radiostations zitten niet stil in het weekend. De DJ Tour van Radio Veronica, Slam!FM On Tour, The Party van Q-music, de jocks zijn in de weekenden in diverse uitgaansgelegenheden te vinden om daar de plaatjes te draaien die ook frequent op de zender langskomen. TMF Radio start komende zaterdag (26 april) met 'TMF Radio On Tour' en zal langs een groot aantal discotheken in Nederland gaan.

Deze multimediale road show 'TMF Radio On Tour' is in discotheken in heel Nederland te zien. Tijdens de eerste roadshow van het non-stop hitsstation zal de discotheek Nightfever in Winschoten op zijn grondvesten trillen.

De aftrap van 'TMF Radio On Tour' is zaterdag 26 april 2008. Tijdens de show zijn niet alleen de nieuwste hits te horen, maar zijn ook de nieuwste clips te zien. 'TMF Radio On Tour' wordt gehost door twee professionele dj's die ervoor zorgen dat het publiek een te gekke avond heeft. Tijdens deze road show maken de bezoekers kans op goodies van het radiostation.

Zie ook:
- TMF Radio en Examen.nl presenteren 'Prom 2008'
- Website TMF Radio compleet vernieuwd

Lees ook:Radioactive headlines week 17: bitches, K’dag en awards
Lees ook:Tour de France 2010 live op Radio 1
Lees ook:NOS Radio Tour de France ook dit jaar on air
Lees ook:Coen en Sander ronden WK-tour af in Zuid-Afrika
Lees ook:Ook Di-rect en Guus Meeuwis treden op bij 3FM Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>