Showcase Kane vrijdag live op TMF Radio

De hele week is het al 'Kane Week' op muziekzender TMF. Vrijdagavond worden de winnaars van de TMF Radio kaartenactie verrast met een showcase van Kane. De Haagse band geeft de exclusieve showcase vrijdag 9 mei ter gelegenheid van de lancering van hun nieuwe album ‘Everything You Want'. Winnaars van de prijsvraag van TMF Radio zijn aanwezig bij de showcase, thuisblijvers kunnen live meeluisteren.

Het optreden van Kane komt live vanuit de tv-studio's van het jongerenstation TMF in Amsterdam. Van hun nieuwe album zullen ze onder meer hun laatste singles 'Shot Of A Gun' en 'Catwalk Criminal' ten gehore brengen.

Vrijdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur zendt TMF Radio live de showcase van Kane uit gepresenteerd door Jules van Hest. Van Hest is dj bij Radio Veronica en heeft op die zender elke zondagochtend van 5:00 tot 9:00 uur het programma 'Ook Goeiemorgen'.

Zie ook:
- TMF Radio On Tour van start
- TMF Radio en Examen.nl presenteren 'Prom 2008'
- Website TMF Radio compleet vernieuwd

Lees ook:Foto’s Koninginnedag 2008: Radio 538 op het Museumplein
Lees ook:538 en 3FM kiezen allebei voor Kane
Lees ook:Exclusief optreden Kane op marineschip (filmpje)
Lees ook:Playmate Chantal Hanse veilt slipje op Veronica
Lees ook:Nieuwe Veronica-jock staat vroeg op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>