Eindexamen-updates drie maal daags op 3FM

Spannende tijden voor zo’n 200.000 scholieren in het voorgezet onderwijs, want vandaag starten de landelijke eindexamens. De komende twee weken moeten de leerlingen laten zien wat ze de afgelopen vier, vijf, zes of misschien zelfs zeven jaar hebben geleerd. De één fietst fluitend door de afsluitende tests heen, de ander gaat een uiterst stressvolle periode tegemoet. Eindexamenstress of niet, 3FM houdt de scholieren de hele dag op de hoogte in de speciale eindexamen-updates.

De eindexamen-updates die verzorgd worden door NOS Headlines en NCRV’s Bring It On!, zijn te horen op de examendagen van maandag 18 mei tot en met woensdag 3 juni 2009. De korte nieuwsbulletins worden je drie maal daags gebracht; om 08:00, 13:00 en 18:00 uur. In de updates komen leerlingen, docenten en het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren) aan het woord die hun reactie geven op de examens van de dag.

Gedurende eindexamenperiode heeft 3FM ook een speciale website in de lucht: 3fm.nl/eindexamen. Direct na de examens staan de antwoorden ervan op de speciale site. Verder staat de site vol met tips & trics, kunnen leerlingen hun klachten kwijt en is er een eindexamenfeest te winnen waar de Nederlandse band Valerius komt optreden.

Alle nieuwsgeving rondom de eindexamens 2009 is ook te volgen via Twitter. Wanneer je in een ‘tweet’ de hashtag #examen gebruikt, dan komt dat bericht automatisch ook op de 3FM eindexamensite.

Lees ook:Wederom eindexamenupdates op 3FM
Lees ook:SLAM!FM en 3FM geven eindexamen updates
Lees ook:Marja van Bijsterveldt leest eerste 3FM Eindexamenjournaal
Lees ook:NOS verzorgt Eindexamenjournaal op 3FM
Lees ook:Eindexamenjournaals weer op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>