Coen & Sander laten Albert Verlinde Winston zoenen

Heb je dinsdag het einde van RTL Boulevard gezien? Als je de aankondiging ervan niet gehoord hebt kan het laatste beeld wat vreemd overkomen: Albert Verlinde zoent de presentator van het programma, Winston Gerschtanowitz. Ideetje van de Coen en Sander van 3FM.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hadden Verlinde dinsdag telefonisch te gast naar aanleiding van de musicalprijzen die hij gewonnen had. Het radioduo besprak met Verlinde ook de manier waarop hij altijd afscheid neemt van de presentator van RTL Boulevard. In de tijd dat Daphne Bunskoek het programma presen-teerde, gaf Verlinde haar iedere uitzending een kus. Bij de nieuwe presentator is dat afscheid veranderd in een vreemde 'high five'.

Tijd voor een andere, onverwachte afsluiting van Boulevard, vonden Coen en Sander. Albert Verlinde heeft zich aan zijn woord gehouden en zoende Winston aan het einde van RTL Boulevard vol op de mond. Daar had Verlinde naar eigen zeggen geen moeite mee. Winston des te meer, zie hier het moment.

Wat Coen en Sander hebben met zoenende mannen, is mij niet helemaal duidelijk. Eerder zoenden de 3FM-jocks elkaar al live in een uitzending van de 'Coen & Sander Show'.

Zie ook:
- Coen & Sander zoenen elkaar live in de uitzending

Lees ook:Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers
Lees ook:DATZO wint Houten Reclameblok 2008
Lees ook:Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard
Lees ook:Albert Verlinde met primeur terug op de radio
Lees ook:Sophie Hilbrand: “Albert Verlinde is ├ęcht afgeluisterd”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>