Q-music stuurt luisteraars opnieuw ver weg

Q-music stuurt luisteraars naar het Caraïbisch gebiedBezoek zanger Jack Johnson op Hawaï, daar waar hij geboren is. Bekijk alle films die je wilt op het filmfestival van Bermuda. Twee acties van Q-music van de afgelopen tijd. En opnieuw stuurt Q-music luisteraars ver weg. De nieuwste actie van de zender zijn reizen naar de Caribbean. Q doet haar reputatie van feel good zender weer perfect aan, want met het regenachtige weer in Nederland, krijg je hier toch wel een warm gevoel van.

Vanaf volgende week maken luisteraars bij Q-music de hele week lang, elke dag kans op reizen voor twee personen naar Curaçao en Aruba. Elke dag dus! Zit het toerisme op Aruba dan zo in het slop na de vermissingszaak van Natalee Holloway en de breed in de media uitgemeten betrokkenheid van Joran van der Sloot, dat het volop gepromoot moet worden? Denk het niet, het gaat waarschijnlijk meer om de actie aantrekkelijk te maken, want wie wil er nou geen zon, zee en strand terwijl het hier in Nederland om de haverklap regent?

Meer informatie over actie maakt Q-music later bekend. De zender geeft wel aan dat de kans om te winnen zo groot is dat de luisteraars hun zomerse kleren alvast uit de mottenballen kunnen halen.

Zie ook:
- Zoek Jack Johnson op in zijn thuisland
- Exotische reis naar filmfestival Bermuda

Lees ook:Zoek Jack Johnson op in zijn thuisland
Lees ook:Radio 538 stuurt luisteraars naar Miami
Lees ook:TV’s vliegen om je oren op Flatscreen Friday
Lees ook:Week lang feesten met 538 in Miami
Lees ook:Q-music geeft vakantie met onbekende bestemming weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>