Zoek Jack Johnson op in zijn thuisland

Jack JohnsonEnig idee waar singer-songwriter Jack Johnson geboren is? Voor een actie van Q-music is het wel even goed om te weten. Drie jaar geleden brak de zanger echt door en recent heeft hij een nieuw album uitgebracht getiteld 'Sleep Through The Static'. Om zijn nieuwe liedjes aan het publiek te laten horen, geeft Jack Johnson een concert. Q-music stuurt één luisteraar naar dat concert, in het thuisland van Johnson.

Jack Johnson is geboren op het Hawaïaanse eiland Oahu. Q-music stelt één luisteraar in de gelegenheid om Jack in zijn eigen omgeving te gaan bekijken, dus op Hawaii! Op zondag 20 april 2008 geeft hij daar namelijk een optreden tijdens het zogenaamde Kokua Festival.

Kans maken op die exotische trip kan door via de website van Q-music de slagzin 'Ik wil naar Jack Johnson op Hawaii omdat… ' af te maken. Nou, als je het niet voor de muziek doet, doe het dan voor het mooie weer op Hawaï (met een gemiddelde temperatuur van 26,6 °C in de winter).

De gelukkige winnaar hoeft niet alleen 12 uur te vliegen, want diegene mag een vriend of vriendin meenemen naar het exotische eiland in de Pacific.  En als je dan toch zo'n reis gemaakt hebt voor één optreden, dan mag je van Q-music ook nog even genieten van de prachtige omgeving. De winnaar verblijven namelijk ook nog eens een aantal nachten in een superdeluxe hotel aan het beroemde Waikiki Beach.

Zie ook:
- Elfstedentocht van Bryan Adams doet ook Q-music aan
- Schrikkeldag de best betaalde dag van het jaar bij Q-music

Lees ook:Q-music stuurt luisteraars opnieuw ver weg
Lees ook:Q-music strooit met tickets voor concert Bryan Adams
Lees ook:Afzegging Dolly Dots voor ‘Top 2000 In Concert’
Lees ook:Elvis Top 75 telt af naar ‘Are You Lonesome Tonight’
Lees ook:VIP-trip naar Michael Bublé in LA

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Zoek Jack Johnson op in zijn thuisland

  1. Jasper

    Ff muggenziften: Het thuisland van JJ is de VS. De thuis staat van JJ is Hawaii. Het thuiseiland van JJ is Oahu.

    Een tripje naar het thuisland van JJ zou dus een leuke walvisspottrip naar Alaska, een leuke Disneytrip naar Florida of Californië, een leuke goktrip naar Las Vegas, een leuke stedentrip naar Seattle, Atlanta of Chicago, of een mooie paardrijvakantie in Montana kunnen zijn.

    De Hawaiiaanse eilanden zijn trouwens out-of-this-world mooi, al ben ik maar een kwartiertje op Oahu geweest. Tip voor de winnaar: neem je wandelschoenen mee, en ga een dag wandelen ergens in de bergen. Je gelooft niet wat je daar wel en niet ziet.

    En vergeet Waikiki, want dat is het lelijkste strand van Hawaii (maar dat heb ik van horen zeggen).

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Haha Jasper, dat is idd muggenziften :) Maar op zich wel goed dat je me terechtwijst, want we lopen als Nederlanders altijd te zeiken op de Amerikanen die bijvoorbeeld denken dat Amsterdam de hoofdstad van Denemarken is, maar volgens mij weet het overgrote deel van de Nederlanders niet wat de vijftig staten van de Verenigde Staten van Amerika zijn.

    Maar goed, bij Q-music kan men dus een reis winnen naar het geboorte-eiland van Jack Johnson.

    Klopt de reistijd trouwens een beetje? Ik dacht Hawaii is vanaf Amsterdam toch zeker 12 uur vliegen… Ik ben zelf (de andere kant op) nooit verder gekomen dan Kuala Lumpur (ruim 11 uur vliegen). Het was dus maar een schatting.

      /   Reply  / 
  3. Jasper

    Nou, ik wijs jou niet echt terecht, maar meer Q, want die roepen dingen over het geboorteland van JJ.

    En maak je geen zorgen: de meeste Amerikanen kennen hun eigen 50 staten niet eens. Laat staan dat ze ze op een blinde kaart kunnen aanwijzen. Kun jij de 27 EU landen op een blinde kaar aanwijzen?

    Als iemand trouwens weet waarom Nederland en Denemarken zo vaak door mekaar gehaald worden, dan hoor ik het graag. Ik snap daar niks van. Als je nu Nederland en België door mekaar haalt, dan snap ik dat, maar NL en Denemarken?

    Naar Hawaii vliegen is een teringeind. Maakt niet uit waar je vandaan komt. Hawaii is een van de meest geïsoleerde eilandengroepen ter wereld. Daarom is de flora en fauna ook zo apart. Er ligt geloof ik nog een of ander hoopje eilanden ergens in de Atlantische Oceaan tussen Afrika en Zuid-Amerika dat net iets geïsoleerder is, maar dan heb je het ook wel gehad. Vanuit Nederland is letterlijk ‘aan de andere kant van de wereld’. Je moet iig gegarandeerd ergens overstappen. Als ze je west-om sturen dan in LA of San Fran, en als het oost-om is, heb ik geen flauw idee. Japan of zo.

      /   Reply  / 
  4. Jorn

    Over domme Amerikanen gesproken, op YouTube staat een leuk filmpje:

    http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

    Wel een beetje gekleurd (je kunt alleen de domme antwoorden laten zien op tv), maar wel lachwekkend. In de video worden passanten ook gevraagd om op een aangepaste wereldkaart bepaalde landen aan te wijzen. Opeens ligt Iran op de plek die wij Australië noemen :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>