Radio 538 stuurt luisteraars naar Miami

Als ik de beelden zie in de tv-serie ‘CSI Miami’, dan is het in die Amerikaanse stad elke dag mooi weer en lopen er alleen maar knappe mensen rond. Een plek waar je wel heen wilt dus ;–). Radio 538 is ook dit jaar weer present bij de Winter Music Conference in Miami en stuurt een aantal luisteraars die kant op. De geluksvogels die de 102e beller zijn na het horen van een boarding melding, kunnen uitkijken naar een week lang de dikste feesten met ’s werelds beste dj’s.


Radio 538 Dance Department-dj Dennis Ruyer is ook aanwezig op de Winter Music Conference. Hij zal daar interessante artiesten interviewen en gaat zelf een plaatje te draaien in Club Shine op zondag 28 maart.

Luisteraars van Radio 538 maken kans om dit allemaal live mee te maken. Tot en met 5 maart worden tweeëndertig reizen voor twee personen naar Miami weggegeven.

Flight 538

Zodra de oproep ‘Flight 538 is now boarding passengers for Miami’ op Radio 538 te horen is, maakt elke 102e beller kans op een van de reizen naar Miami. Winnaars logeren een week lang in een luxe hotel en bezoeken de beste feesten met als hoogtepunt het Ultra Music Festival, een exclusief festival met meer dan 40.000 bezoekers waar onder andere Armin van Buuren, Eric Morillo, Carl Cox en Faithless optreden.

Radio 538 genomineerd

Radio 538 kan ook in de prijzen vallen tijdens de International Dance Music Awards, onderdeel van de Winter Music Conference. Radio 538 is vier keer genomineerd: voor beste Internationale radiostation, beste radio mix show voor Tiësto’s club life, beste podcast voor 538 Dance Department én beste podcast voor Tiësto’s club life.

Lees ook:Week lang feesten met 538 in Miami
Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami
Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>