Q-music geeft vakantie met onbekende bestemming weg

Overmorgen geeft Q-music een vakantie weg. Eerste vraag die bij je opkomt: waarheen? Eehm… ja… dat is een probleempje, de bestemming is niet bekend. De ‘Somewhere Only We Know’-actie houdt in dat dj’s Jeroen Kijk in de Vegte en Kristel van Eijk los van elkaar ergens in Nederland gedropt worden. Met behulp van luisteraars moeten zij zo snel mogelijk terug zien te komen in de studio in Amsterdam.

Geef je op

Luisteraars kunnen zich als ‘follower’ van Kristel of Jeroen opgeven via de website van Q-music. De dj’s krijgen beiden vier followers toegewezen, die zich vrijdagmorgen moeten melden in de studio. De followers van Jeroen moeten zorgen dat hij zo snel mogelijk terug is en de followers van Kristel moeten datzelfde doen, maar dan voor Kristel, uiteraard.

Prijs

Als Jeroen als eerste terug is in de studio van Q-music winnen zijn followers, als Kristel als eerste binnen is winnen haar followers. Er zijn reizen te vergeven naar nog onbekende bestemmingen. Elke winnende follower wint een reis voor twee personen naar een nog onbekende bestemming. Dit kan verschillen van een 3-daagse stedentrip tot aan een 9-daagse reis buiten Europa.

De Goeiemorgenshow is elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur te beluisteren bij Q-music.

Lees ook:Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie
Lees ook:Q-music viert 5-jarig bestaan vanuit 5 landen
Lees ook:Kristel van Eijk: ‘Ik miste radio maken op de dag’
Lees ook:Caz! geeft najaarsvakantie naar de zon weg
Lees ook:Goeiemorgenshow reist komende week door Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>