Week lang feesten met 538 in Miami

Radio 538 is drie maal genomineerd voor de International Dance Music Awards (IDMA) 2009. De internationale danceprijzen worden uitgereikt tijdens de Winter Music Conference in Miami en ook dit jaar is Radio 538 daarbij aanwezig. Van 24 tot 28 maart worden de vetste feesten georganiseerd met de beste DJ’s van de hele wereld. Radio 538 Dance Department-dj Dennis Ruyer zal op diverse feesten in Miami gaan draaien. Ook luisteraars maken dit jaar kans om mee te gaan en een week lang feest te vieren deze zonnige stad in Florida.

Radio 538 geeft namelijk tweeëndertig reizen voor twee personen weg. Zodra er een nummer van Tiësto in de week van 2 tot 6 maart op Radio 538 te horen is, maakt elke 102e beller kans op deze reis naar Miami. Winnaars logeren een week lang in een luxe hotel en ze bezoeken de beste feesten met als hoogtepunt kaartjes voor het Ultra Music Festival, een exclusief festival met meer dan 40.000 bezoekers waar Radio 538 DJ Tiësto ook draait.

Het radiostation kan zelf ook in de prijzen vallen op deze muziekconferentie. Radio 538 is namelijk drie keer genomineerd: voor beste Internationale radiostation, beste podcast voor 538 Dance Department en beste podcast voor ‘Tiësto’s Club Life’. In 2008 had de zender ook drie nominaties op zak, waarvan het er uiteindelijk één wist te verzilveren.

Zie ook:
- Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ‘09. Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive!

Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Radio 538 stuurt luisteraars naar Miami
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA
Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>