Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen

Sinds afgelopen maandag kunnen luisteraars van Q-music raden hoeveel geld er in het roze Q-spaarvarken zit dat door Nederland heen rijdt. Het spel wordt elke dag tussen zes uur 's morgens en tien uur 's avonds gespeeld, elk uur mag één luisteraar een gok doen. Q-music begrijpt dat mensen niet de hele dag kunnen kunnen luisteren om de genoemde bedragen bij te houden en dus staan die heel netjes vermeld op de website.

De schattingen van luisteraars lopen nog al uiteen. Iedereen heeft natuurlijk nog het eindbedrag van de actie 'Het Geluid' in gedachten; daarmee werd uiteindelijk 48.600 euro gewonnen. De genoemde bedragen variëren van 10.000 tot ongeveer 47.000 euro. Een aantal mensen gokt op véél meer, want er worden ook schattingen van 63.760, 95.960 en zelfs 132.600 euro genoemd.

Het is wel even belangrijk om te weten dat er in het Q-spaarvarken alleen briefjes zitten en dus geen muntgeld. Om echt een indicatie te krijgen van de inhoud zul je het varken toch echt moeten zien denk ik. Woensdag is het varken op roadtrip in Rotterdam, morgen is het roze beestje te bezichtingen in Enschede en Zwolle.

Mocht het exacte bedrag op 25 januari 2008 om 16:00 uur nog niet geraden zijn, dan wint de persoon die het dichtst bij het juiste antwoord zat. Mijn gevoel zegt dat het bedrag nooit precies geraden zal worden (op de radio). Er vanuitgaande dat er tussen de 1.000 en de 100.000 euro in uitsluitend briefjes in het varken zit, dan betekent dat er al bijna 20.000 mogelijke antwoorden zijn.

Update: Exacte bedrag en winnaar Q-spaarvarken bekend 

Zie ook:
- Q-music spaarvarken is niet meer…
- Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

Lees ook:Q-music spaarvarken is niet meer…
Lees ook:Inhoud Q-spaarvarken niet geraden, wel één winnaar
Lees ook:Ontknoping: Hoeveel zit er nou in het Q-spaarvarken?
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken
Lees ook:Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>