Ontknoping: Hoeveel zit er nou in het Q-spaarvarken?

Het was de bedoeling dat ie een rondreis door heel Nederland zou maken, maar halverwege de  actie sneuvelde het spaarvarken van Q-music door een flinke windvlaag. Hoe dan ook, vandaag komt er sowieso een einde aan de actie met het Q-spaarvarken dat gevuld is met (veel) cash geld. Luisteraars hebben twee weken lang kunnen raden hoeveel euro er in het varken zat. Vanmiddag is de grote ontknoping.

Het spel werd elke dag tussen 6 en 20 uur gespeeld en in het weekend tussen 8 en 18 uur. Luisteraars van Q-music konden gokken hoeveel geld er exact in het varken zat dat alleen maar gevuld is met bankbiljetten. Zoals verwacht heeft niemand het preciese antwoord weten te geven.

Als dat voor vrijdagmiddag 15:00 uur nog steeds niet het geval is, dan wint de persoon die er het dichtstbij zat. Het bedrag en de winnaar wordt dan tussen 16.00 en 18.00 uur bekend gemaakt. Helaas heb ik op dat moment een tentamen dus kan ik er geen liveverslag van doen, maar ná de bekendmaking lees de uitslag zeker hier op Radioactive.blog.nl!

Omdat het grote roze Q-varken gesneuveld is en noodgedwongen de roadtrip door Nederland heeft moeten beëindigen, heeft de zender een foto van het varken op de site gezet:

Zoals eerder bericht, lopen de schattingen van luisteraars nog al uiteen wat betreft de inhoud van het varken. Werd vorige week 136.000 euro nog als hoogste bedrag genoemd, nu is er iemand die (serieus?) denkt dat er 1.000.000 euro aan briefgeld in zit. De laagste gok zit op 4.100 euro, maar de meerheid van de luisteraars zit tussen de 10.000 en de 50.000 euro. Even ter vergelijking van de vorige geldactie van Q-music, tijdens 'Het Geluid' gaf de zender 48.600 euro weg. Wellicht dat veel luisteraars dat bedrag als referentie gebruiken.

De actie wordt gesponsord door Fortis en in de promo's voor de actie wordt gesteld dat Fortis goed is in het vetmesten van spaarvarkens, dus er kan best wel eens een groot bedrag inzitten. Hoeveel precies kun je vanmiddag horen tussen 16:00 en 18:00 op Q-music.

Update: Exacte bedrag en winnaar Q-spaarvarken bekend

Zie ook:
- Q-music spaarvarken is niet meer…
- Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
- Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

Lees ook:Q-music spaarvarken is niet meer…
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken
Lees ook:Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
Lees ook:Inhoud Q-spaarvarken niet geraden, wel één winnaar
Lees ook:Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>