Q-music spaarvarken is niet meer…

Van het weekend vroeg ik me nog af, zou er écht geld in het Q-spaarvarken zitten? Ik hoop het niet, want het spaarvarken waarmee Q-music door Nederland toert is niet meer. Een dikke windvlaag zorgde er voor dat het varken niet meer bestaat. Gelukkig heeft de radiozender het geld uit het varken nu goed opgeborgen in een kluis. De actie waarbij de luisteraars moeten raden hoeveel er in het varken zit, wijzigt nu ietwat.

De vraag wordt nu namelijk 'Weet jij wat er in het varken zat?'. Verder verandert er niets aan de actie en kunnen mensen nog steeds tot vrijdagmiddag een gok doen naar de inhoud van het varken of euh… de kluis.

De bedragen die mensen al genoemd hebben lopen nu al verder uiteen dan vorige week, toen de grootste gok nog 132.600 euro was. Momenteel is er één luisteraar die denkt dat er één miljoen euro in het voormalige varken zat. De meest bescheiden Q-luisteraar denkt dat er  niet meer dan 10.000 euro inzat.

Indien het exacte bedrag vrijdag om 16:00 uur nog niet geraden zijn, dan wint de persoon die het dichtst bij het juiste antwoord zat.

Update: Exacte bedrag en winnaar Q-spaarvarken bekend

Zie ook:
- Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
- Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip

Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken
Lees ook:Ontknoping: Hoeveel zit er nou in het Q-spaarvarken?
Lees ook:Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
Lees ook:Inhoud Q-spaarvarken niet geraden, wel één winnaar
Lees ook:Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>