Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

'Het Geluid' van Q-music leverde één luisteraar al 48.600 euro op. Komende weken kan één iemand opnieuw veel geld gaan winnen bij Q-music. Sinds afgelopen zaterdag rijdt het Q-music spaarvarken door Nederland met daarin een onbekend geldbedrag. Wie raadt wat er in zit, mag de volledige inhoud hebben. Om te zorgen dat je een goede schatting kunt maken, maakt het roze spaarvarken een heuse roadtrip.

Vanaf maandag 14 januari maken luisteraars van Q elk uur kans om het juiste bedrag te raden. Het gaat volgens mij om een behoorlijk bedrag, aangezien er alleen maar bankbiljetten in het Q-spaarvarken zitten.

Q-music gaat er voorzichtig al van uit dat het juiste bedrag niet heel snel geraden zal worden. De radiozender heeft namelijk een roadtrip voor het Q-spaarvarken uitgezet tot en met vrijdag 25 januari 2008. Het rondreisschema voor de komende week ziet er als volgt uit:

Maandag 14/01: Hilversum, Amstelveen en Amsterdam
Dinsdag 15/01: Den Haag, Rijswijk en Delft
Woensdag 16/01: Rotterdam
Donderdag 17/01: Enschede en Zwolle
Vrijdag 18/01: Emmen, Assen, Groningen en Leeuwarden

Het spaarvarken zal in bovenstaande plaatsen onder andere bij  hogescholen, universiteiten en spoorwegstations staan.

Indien voor 25 januari 15.00 uur het juiste bedrag nog niet genoemd is, dan wint de luisteraar die er het dichtst bij zat. Twee keer een fout antwoord geven mag niet mogelijk zijn, want alle foute antwoorden die gegeven zijn over de inhoud van het Q-spaarvarken staan op de site van Q-music.

De radioactie van Q-music wordt ondersteund met de onderstaande televisiecommercial:

Update: Exacte bedrag en winnaar Q-spaarvarken bekend 

Zie ook:
- Q-music spaarvarken is niet meer…
- Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
- Q-music spekt je spaarvarken
- Q-music luisteraars op hoge snelheid
- Q-music haalt het ijsblok weer uit de vriezer

Lees ook:Inhoud Q-spaarvarken niet geraden, wel één winnaar
Lees ook:Q-music spaarvarken is niet meer…
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken
Lees ook:Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
Lees ook:Ontknoping: Hoeveel zit er nou in het Q-spaarvarken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>