Inhoud Q-spaarvarken niet geraden, wel één winnaar

21.615 Euro bleek er in het Q-spaarvarken te zitten. Helaas wist geen enkele luisteraar het exacte bedrag te raden, maar dat was ook een lastige opgave. Q-music had van tevoren al aangegeven dat wanneer er op 25 januari vóór 15:00 uur nog geen winnaar zou zijn, dat dan de persoon wint die het dichtst bij het goede antwoord zit. Die eer gaat naar Louise Dekker die er slechts 120 euro naast zat.

Louise deed in de afgelopen twee weken de gok van 21.495 euro en dat bleek vanmiddag geen verkeerde gok te zijn geweest. Er waren nog twee andere luisteraars die dachten dat er rond de 21 duizend euro in het roze spaarvarken zat. Ene Nathalie Niestadt bleek er met 21.765 euro ook niet ver vanaf te zitten. Scheelde maar 150 euro…

Zie ook:
- Q-music spaarvarken is niet meer…
- Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
- Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!

Lees ook:Schattingen inhoud Q-spaarvarken lopen flink uiteen
Lees ook:Q-music spaarvarken maakt heuse roadtrip!
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken
Lees ook:Q-music spaarvarken is niet meer…
Lees ook:Ontknoping: Hoeveel zit er nou in het Q-spaarvarken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>