Nog meer veranderingen bij Sky Radio

De personele bezetting bij de Sky Radio Group is volop in beweging. Eind november maakte directeur Carlo de Boer bekend per 1 februari zijn functie neer te leggen. Medio december 2007 meldde Sky dat ze Johan Looijenga hebben aangetrokken als Digital Director. De volgende wijziging in de samenstelling van de directie is dat Dennis Landman de nieuwe Salesdirecteur wordt. En Sky lanceert ook een nieuw station.

Adformatie weet te melden dat Dennis Landman per 1 maart de directie van de Sky Radio Group komt versterken. Hij wordt de nieuwe salesdirecteur en volgt daarmee Mark Berendsen op die naar Google vertrekt.

Dennis Landman is in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk voor alle sales van de zenders Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en TMF Radio, voor zowel radio als online. Landman werkt al zeven jaar bij de Sky Radio Group en is momenteel salesmanager voor Sky Radio en Classic FM. Met het doorstromen van Landsman naar directie, zal Jacco Hornes zijn oude functie per 1 maart overnemen.

Nieuwe zender

Verder maakte Sky bekend dat het van start gaat met een nieuw internetradiostation. De zender zal de naam 'The Valentine Station' krijgen en zal non-stop lovesongs ten gehore brengen.

Meer over Sky Radio:
- Ringtone-ondernemer Johan Looijenga naar Sky
- Directeur Carlo de Boer vertrekt bij Sky Radio

Lees ook:Ringtone-ondernemer Johan Looijenga naar Sky
Lees ook:Nu ook een nieuwe marketing director bij Sky
Lees ook:iPhone aanjager mobiel radio luisteren?
Lees ook:Uunco Cerfontaine en Niels Hoogland Station Directors voor Sky Radio Group
Lees ook:Bart van Hal terug als Marketing Director bij Sky Radio Group

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>