Uunco Cerfontaine en Niels Hoogland Station Directors voor Sky Radio Group

Sky Radio Group is druk bezig met een herstructurering van hun organisatie.  Dit allemaal om nog meer focus op de individuele merken te krijgen en zo de doelgroepen beter te bereiken.  Hiervoor stelt Sky Radio Group voor iedere radiozender een Station Director aan. Dit heeft als gevolg dat Niels Hoogland nu de Station Director van Radio Veronica is, en Uunco Cerfontaine de Station Director wordt van Sky Radio. Naast dat Hoogland nu de Station Director van Radio Veronica is blijft hij ook verantwoordelijk voor MyRadio.

CEO Philip Alberdingk Thijm maakte dit afgelopen week in een persbericht bekend: “Wij zijn blij deze twee zeer ervaren heren op key posities binnen de nieuwe Sky Radio Group te hebben.”

Dennis Landman blijft Sales Director, Charley Moolhuizen wordt verantwoordelijk voor Operations. Marketing Director Bart van Hal treedt terug. Philip Alberdingk Thijm: “Bart van Hal heeft vanuit zijn marketingexpertise de afgelopen jaren een betekenisvolle bijdrage geleverd aan de succesvolle groei van Sky Radio Group en de sterke merkpositie van de radiostations. Om de performance nog verder te laten accelereren gaat het marketingteam dat hij heeft neergezet nu volledig geïntegreerd samenwerken met de programmateams.”

Niels Hoogland begon als dj bij 538. Daarna presenteerde hij het programma Juize. Later was hij nog  daar nog programmadirecteur. Ook Uunco Cerfontaine was eerder programmadirecteur van Radio 538.

 

Lees ook:‘Creative Cerfontaine’ gaat Veronica én Sky vormgeven
Lees ook:Bart van Leeuwen en Michael Pilarczyk gestart op Classic FM
Lees ook:Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica
Lees ook:Sky Radio Group: “TMF Radio blijft non-stop”
Lees ook:Reactie op de luistercijfers: Sky Radio Group viert feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>