Nu ook een nieuwe marketing director bij Sky

Woensdag 2 januari kon je op Radioactive het bericht 'Nog meer veranderingen bij Sky Radio' lezen. Deze kop blijft actueel, want na de bekendmaking van het vertrek van de directeur van de Sky Radio Group blijven de aankondigingen nieuwe mensen in manage-mentfuncties maar doorgaan. Het bedrijf dat eigenaar is van vier radiozenders, kondigde al een nieuwe 'Digital Director' een nieuwe salesdirecteur aan. En dit keer: marketing.

Vincent van Ruijven (32) is per 1 januari eindverantwoordelijk geworden voor alle marketingactiviteiten binnen de Sky Radio Group. Daaronder vallen de radiozenders Sky Radio 101 FM, Radio Veronica, Classic FM en TMF Radio. Van Ruijven was binnen de directie van de Sky Radio Group al actief als Business Development Director. En je leest het, ook bij Sky bezuinigen ze niet op het bedenken van mooie functienamen

Vincent van Ruijven werkte al negen jaar bij de onderneming en is nu dus 'Marketing Director'. Hij noemt de situatie waarin de Sky Radio Group zich bevindt met de vier zenders "uniek". Zo zegt hij "De Sky Radio Group omvat op dit moment een viertal ijzersterke radiomerken waarmee we zowel jonge als oudere luisteraars aan ons weten te binden. Een unieke situatie. In de afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gekregen het radiobedrijf van verschillende kanten te beleven. De creatieve kant heeft mij altijd gelegen en krijgt nu de focus".

Dat smaakt naar meer

De zenders van de radiogroep, tevens een dochteronderneming van de Telegraaf Media Groep, hebben het afgelopen jaar een aantal spraakmakende acties gehouden. Radio Veronica probeerde een schaarste aan bankbiljetten te creëren met hun Tientjesactie en Sky Radio hield in samenwerking met warenhuis de Bijenkorf de Dwaze Shopmarathon. "Dergelijke succesacties smaken naar meer. Kortom: ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging", aldus Vincent van Ruijven.

Zie ook:
- Nog meer veranderingen bij Sky Radio
- Ringtone-ondernemer Johan Looijenga naar Sky
- Directeur Carlo de Boer vertrekt bij Sky Radio

Lees ook:Bart van Hal terug als Marketing Director bij Sky Radio Group
Lees ook:Uunco Cerfontaine en Niels Hoogland Station Directors voor Sky Radio Group
Lees ook:Ringtone-ondernemer Johan Looijenga naar Sky
Lees ook:Directeur Carlo de Boer vertrekt bij Sky Radio
Lees ook:Inbraak bij Radio Veronica en Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>