Online veiling van 3FM Serious Request begonnen

Langzamerhand beginnen de activiteiten rondom 3FM Serious Request steeds meer op gang te komen. Het is inmiddels bekend welke dj's van 3FM het Glazen Huis ingaan, dat 3FM ook het land in gaat, dat er een huwelijk voltrokken zal worden in het huis. Gisteren is er nog een activiteit gestart, namelijk de online veiling voor het goede doel waar de zender met de Serious Request aandacht voor vraagt.

In het kader van die Serious Request worden onder andere een workshop 'radio maken' en 'nieuws lezen' geveild. Via eBay kan er geboden worden op verschillende diensten en producten die ter beschikking zijn gesteld door artiesten, BN'ers en sponsoren.

Ook de dj's van 3FM bieden zich aan. Giel Beelen en Sander Lantinga kunnen ingehuurd worden om, om tja… bedenk het maar. Een muurtje laten zetten, ze laten rijden als privéchauffeur, ze aan het werk zetten als hondenuitlater. Bijna alles is mogelijk, je moet er wel voor betalen en omdat het ook op de radio uitgezonden wordt, moet de activiteit plaatsvinden tussen 9:00 en 12:00 uur.

Je kunt nog veel meer doen om het Rode Kruis en haar waterprojecten te steunen. Zo kun je je oude mobiele telefoon inleveren en de waarde ervan wordt dan gedoneerd aan het goede doel. Voor alle items die geveild worden, kijk hier.

De 3FM Serious Request actieweek gaat woensdag 19 december van start. Gerard Ekdom, Rob Stenders en Michiel Veenstra zullen tot en met 24 december non stop radio maken, opgesloten in het Glazen Huis.

UPDATE: Eindstand 3FM Serious Request 2007: 5.249.466 euro

Meer over 3FM Serious Request:
- Routinier Ekdom samen met Stenders en Veenstra in Glazen Huis
- Rode Kruis zoekt mensen voor de 3FM Serious Request week
- Bieden op huwelijk in Glazen Huis

Lees ook:Serious Request met update op Nederland 3
Lees ook:Wie moet er het Glazen Huis in?
Lees ook:Routinier Ekdom samen met Stenders en Veenstra in Glazen Huis
Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Online veiling van 3FM Serious Request begonnen

  1. van lieshout

    vraagje waar kan ik mee bieden om een reclame in het veronicablad te laten zetten
    groeten en succes met de actie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>