Rode Kruis zoekt mensen voor de 3FM Serious Request week

Eén op de zes mensen op wereld heeft geen toegang tot veilig drinkwater. Jaarlijks sterven zo'n vier miljoen mensen als gevolg van het gebrek aan (schoon) drinkwater. Tijd voor actie, zo vindt het Rode Kruis en ook Radio 3FM. In de week voor Kerst staat 3FM Serious Radio in het teken van de Serious Request en wordt er aandacht besteed aan het thema 'schoon drinkwater'. Het Rode Kruis heeft nog een leuke taak.

Helpen kan natuurlijk door tijdens de Serious Request-week voor geld plaatjes aan te vragen op 3FM. Maar om de hele actie te kunnen opzetten heeft het Rode Kruis ook de hulp nodig van een groot aantal vrijwilligers.

De eerste hulp komt van drie 3FM DJ's die een week lang opgesloten worden in het Glazen Huis, dat dit jaar in Den Haag staat. Om alle verzoeknummers te noteren die de DJ's vanuit het huis moeten draaien, is het Rode Kruis op zoek naar mensen die het callcenter in Utrecht willen bemannen.

Het bemannen van het callcenter duurt vier uurtjes en in ruil voor de medewerking krijgen de mensen een T-shirt van 3FM Serious Request en de reiskosten worden ook vergoed. Het verrichten van deze nobele taak kan via hier.

Verkiezing

RadioFreak meldt overigens dat 3FM dit jaar opnieuw via een verkiezing bepaalt welke drie DJ's in het Glazen Huis mogen zitten. Vorig jaar zaten Giel Beelen, Gerard Ekdom en Sander Lantinga een week lang opgesloten in het huis en waren ze naast de buitenwereld ook verstoken van voedsel. Iemand al suggesties voor de DJ's van de editie van 2007? Oja, Giel Beelen heeft al kenbaar gemaakt dat hij dit jaar niet meer mee wil doen.

Zie ook:
- Veiling voor kaarten Rigter!Live bij 3FM
- 3FM 90s Request scoort goed

Lees ook:Serious Request 2007 geeft 2 miljoen mensen schoon water
Lees ook:Serious Request met update op Nederland 3
Lees ook:DJ’s met een droge mond op waterloze woensdag?
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:Eindstand 3FM Serious Request 2007: 5.249.466 euro

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rode Kruis zoekt mensen voor de 3FM Serious Request week

  1. patries

    jaa rob stenders!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>