Wie moet er het Glazen Huis in?

Woensdag 19 december gaan de deuren van het Glazen Huis van 3FM dicht om vervolgens zes dagen niet meer open te gaan voor drie dj's. Wie de drie jocks zijn die het huis in móeten is nog onbekend, maar vanaf vandaag kan daar voor gestemd worden. Op de website van Radio 3FM kun je aangeven welke drie dj's volgens jou moeten gaan afzien in het huis.

In het kader van 3FM Serious Request organiseert 3FM elk jaar de actie met het Glazen Huis om zo aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dit jaar is het goede doel de waterprojecten van het Rode Kruis.

De dj's die genomineerd zijn om het huis in te mogen zijn:
- Bart Arens
- Coen Swijnenberg
- Gerard Ekdom
- Klaas van Kruistum
- Michiel Veenstra
- Miranda van Holland
- Paul Rabbering
- Rob Stenders
- Rudy MacKay
- Sander de Heer

Drie van hen zullen van 19 tot en met 24 december opgesloten worden. Giel Beelen staat niet op de kieslijst, want hij heeft vriendelijk bedankt om opnieuw getart te worden door zes dagen geen cola en geen sigaretten te mogen nuttigen. Stemmen kan via hier.

Zie ook:
- Bieden op huwelijk in Glazen Huis
- Kieslijst DJ's Glazen Huis bekend

 

Lees ook:Kieslijst DJ’s Glazen Huis bekend
Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:Routinier Ekdom samen met Stenders en Veenstra in Glazen Huis
Lees ook:Serious Request met update op Nederland 3
Lees ook:3FM Serious Request 2008 vrijdag van start

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Wie moet er het Glazen Huis in?

 1. Valpa

  Ekdom, Stenders en De Heer

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Lijkt me een goede combi! Eén routinier en twee nieuwelingen!

    /   Reply  / 
 3. Valpa

  Juist, en het zijn alledrie niet de jongsten. En het klinkt wat flauw, maar alledrie de heren hebben veel ervaring op het gebied van radio maken, iets wat heel belangrijk is bij zo’n gigantische marathonuitzending.

    /   Reply  / 
 4. dirkje

  rob
  coen ( die gaat zowiezo al)
  GERARD EKDOM

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>