Serious Request met update op Nederland 3

De 3FM-dj's Gerard Ekdom, Rob Stenders en Michiel Veenstra worden morgen voor zes dagen lang opgesloten in het Glazen Huis. De voorbereidingen zijn al maanden bezig, maar nu begint de tijd toch echt te dringen. Hoe de voorbereidingen in de laatste uren voor de start verlopen, is te zien op Nederland 3. Sophie Hilbrand en ex-Glazen Huizer Giel Beelen doen iedere dag verslag over de voorbereidingen en het verblijf in het huis.

Het Glazen Huis staat dit jaar niet op de Neude in Utrecht, maar op Het Plein in Den Haag. De reden voor deze plek is dat het Rode Kruis, waar het geld van de actie voor schoon drinkwater naar toe gaat, gevestigd is in Den Haag (Den Haag is de Rode Kruis-stad).

Sinds maandag doen Sophie en Giel in het 'Serious Request Journaal' verslag van de voorbereidingen voor het Glazen Huis. Als de drie dj's  morgen hun intrede in het gebouw hebben gedaan, zal het Journaal de kijker bijpraten over het verblijf in het huis. Daarnaast worden de hoogtepunten van de dag besproken en zijn er reportages van Eric Corton en Sander Lantinga te zien.

TV-schema

De Serious Request update is tot vrijdag elke avond van 20:00 tot 20:25 uur te zien op Nederland 3. Zondag 23 december is het programma er van 20:45 tot 21:10 uur en de finale van de Serious Request is maandag 24 december tussen 19:00 en 19:50 uur te zien, ook op Nederland 3.

UPDATE: Eindstand 3FM Serious Request 2007: 5.249.466 euro

Meer over de Serious Request:
- Routinier Ekdom samen met Stenders en Veenstra in Glazen Huis
- DJ's met een droge mond op waterloze woensdag?
- Online veiling van 3FM Serious Request begonnen
- Bieden op huwelijk in Glazen Huis

Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:Routinier Ekdom samen met Stenders en Veenstra in Glazen Huis
Lees ook:Online veiling van 3FM Serious Request begonnen
Lees ook:Drie DJ’s 3FM en hoogste bieder vanavond in Lingo!
Lees ook:3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>