The Police in de moodstream van de KRO

Heb je dat ook wel eens dat je het allemaal niet meer zitten en dan het liefst wat depressieve muziek van bijvoorbeeld Placebo draait? En als je blij bent draai je Got My Mind Set On You van George Harrison. Of je nu romantisch, blij, uitzinnig, hyper, relaxed, depri, boos of verdrietig bent, de KRO heeft op moodstreams.kro.nl muziek voor elke gemoedstoestand. Naast de moodmuziek plaatst de KRO ook een aantal specials. Nu nieuw is een concert van The Police.

De leden van The Police stonden afgelopen donderdag en vrijdag in de Amsterdam ArenA met hun reünietoer. In plaats van dat concert zet de KRO voor de liefhebbers een concert online uit 1979. In dat jaar stond het trio van The Police op Pinkpop en de registratie daarvan is nu te horen in de speciale The Police Stream.

De moodstreams van de KRO waren mij nog niet bekend, maar het is wel een leuk idee. Zaterdag had ik het er al over dat er voor iedereen wel een radiostation is, maar je stemming kan natuurlijk iedere dag verschillen. Daarvoor zijn de moodstreams een goede uitkomst, al laten we even in het midden wat nu echt blije of depri muziek is.

De streams duren circa 30 minuten en een voordeel is dat je makkelijk kunt doorspoelen, iets wat bij podcasts ook kan maar bij webradio niet.

Lees ook:KRO Moodstreams doet hip met Hyves
Lees ook:TV538 zendt DI-RECT 538Puur concert uit
Lees ook:Moodstreams: KRO peilt stemming radioluisteraar
Lees ook:Pinkpop 2008: foto’s studio 3FM
Lees ook:Foto’s | De maandag van Pinkpop 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>