Pinkpop 2008: foto’s studio 3FM

Als popzender met de slogan 'All For Music' moet Radio 3FM natuurlijk aanwezig zijn bij Pinkpop. Dat is het publieke radiostation ook zeker en 3FM heeft zelfs een studio op het terrein in Landgraaf, Limburg. Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni zendt 3FM live uit vanaf de 39e editie van het popfestival Pinkpop, dat voor het eerst in haar bestaan niet tijdens het pinksterweekend gehouden wordt. Hierbij wat foto's vanaf Pinkpop 2008.


Studio 3FM op Pinkpop 2008.


Sven van Voicst in de glazen studio van Radio 3FM.


Radio 3FM-dj's Giel Beelen (links) en Eric Corton.

Met dank aan Herman Roggeveen van het NLpop Blog voor de foto's.

Zie ook:
- Pinkpop 2008: de eerste foto's

Lees ook:Pinkpop 2008: de eerste foto’s
Lees ook:3FM pinksterweekend live vanaf Pinkpop
Lees ook:3FM BBQ op Pinkpop
Lees ook:Namen Pinkpop 2010 bekend gemaakt op 3FM
Lees ook:Foto’s Koninginnedag 2008: Radio 538 op het Museumplein

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pinkpop 2008: foto’s studio 3FM

  1. melvin en kevin de drum stok vangers

    de drumstokken van voicst zijn op de beste plek denkbaar terecht gekomen bij een drummer en gitarist zanger ze spelen elke woensdag en zaterdag en dromen van optreden voor 60.000 man dus wie weet staan ze binnen een paar jaar zelf

    pinkpop

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>