Radio 538 speelt in op EK Voetbal onder 21 jaar

Talpa besteedt crossmediaal aandacht aan het EK Voetbal onder 21 jaar, waarin ook Radio 538 en Radio Digitaal een rol spelen. Niet-voetbalkenner Ruud de Wild besteedt vanaf maandag in zijn programma dagelijks aandacht aan Jong Oranje en het toernooi. Als coach van het Jong & Wild Elftal selecteert hij op alles – behalve voetbalkwaliteiten. Dat kan nog leuk worden, want het elftal gaat ook écht wedstrijden spelen.

Ook luisteraars kunnen een opstelling verdienen in het team. Daarnaast zal Radio 538 zich in de speelsteden Arnhem, Nijmegen, Groningen en Heerenveen laten zien en horen. Niet alleen Radio 538 kleurt Oranje tijdens het toernooi, dat plaatsvindt van 10 tot en met 23 juni, ook Radio Digitaal speelt hierop in. Het vaste themakanaal van de webradio portal wordt nu bezet door EK onder 21 Radio, waarop voetbalmuziek te horen is.

Zie ook:
Deze zomer drie nieuwe kanalen op Radio Digitaal
"Talpa's Radio Digitaal april 2008 winstgevend"

Lees ook:Radio 538 en Tien partners van EK Voetbal onder 21
Lees ook:BNR met zakelijke blik op EK Voetbal
Lees ook:Elftal van Oranje met 11 Nederlandse artiesten
Lees ook:WK Voetbal 2006 | Radio 538 geeft 1/8-finale kaarten weg
Lees ook:Ruud de Wild stuurt Harry Vermeegen het land in

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio 538 speelt in op EK Voetbal onder 21 jaar

  1. Jeroen

    Vraag mij toch af of dat nou scoort, zo’n WK onder 21 Radio. Leuk voor in de kroeg, met een biertje of tien op ben je toch niet meer in voor kwaliteitsmuziek :) dus laat maar komen die voetbalplaten, maar voor de rest?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>