Elftal van Oranje met 11 Nederlandse artiesten

Is de opstelling van het Nederlands elftal bekend? En… wat doen Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé en Gerard Joling daarin? Wees niet bang! Het is een actie van 100% NL. De radiozender laat zien dat ook de Nederlandse artiesten klaar zijn voor het WK 2010 in Zuid Afrika. Speciaal voor 100% NL hebben elf grote Nederlandse artiesten hun voetbaltenue aangetrokken en zijn met elkaar op de foto gegaan.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “100% NL is natuurlijk de radiozender met de muziek van Nederland en zeker tijdens de WK-voetbal is het Oranjegevoel op z’n hoogtepunt.

Vandaar dat wij nu met trots ‘Het Oranje van 100% NL’ presenteren. Een mooie elftalfoto van onze eigen Oranje-artiesten Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Xander de Buisonjé, Gerard Joling, Jan Smit, Wolter Kroes, Thomas Berge, Rene Froger en Gordon.”

Vanaf de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op 14 juni staat 100% NL ook in het teken van het WK voetbal. Er zijn onder meer er gesigneerde oranje voetbalshirts te winnen van de artiesten uit het 100% NL elftal. De WK uiting (zie hieronder) is ook te downloaden via deze link.

Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend
Lees ook:100% NL plant tweede strandfeest in 2010
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:Armin van Buuren draait op Museumplein na huldiging Oranje
Lees ook:Groots Oranjefeest van 538 in RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>