Radio 538 en Tien partners van EK Voetbal onder 21

De Talpa-zenders Radio 538 en Tien zijn komende zomer partners van het Europees kampioenschap voetbal voor spelers onder de 21 jaar. Het toernooi vindt van 10 tot en met 23 juni plaats in Nederland. Radio 538 besteedt er veel aandacht aan en geeft gratis kaarten weg, Tien verzorgt de registratie van de wedstrijden. Deze zenders organiseren samen ook evenementen in de speelsteden, die gecoverd worden via radio, televisie en internet.

Lees ook:Radio 538 gaat evenementen voor derden organiseren en produceren
Lees ook:Mega voetbal Veronica rolt door Nederland
Lees ook:Radio 538 speelt in op EK Voetbal onder 21 jaar
Lees ook:De (win)acties van deze week op de landelijke radio
Lees ook:Radio nog steeds populair onder jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>