Ruud de Wild stuurt Harry Vermeegen het land in

Q-ochtend-deejay Ruud de Wild stuurt vanaf maandag 14 juni, de dag dat Het Nederlands Elftal haar eerste WK wedstrijd speelt, voetbalgek Harry Vermeegen het land in. Vermeegen (foto) gaat voor Q-music de oranjesfeer proeven in alle uithoeken van het land. Iedere werkdag is Harry te vinden in een andere plaats.┬áTevens organiseert de Q-ochtendshow de actie ‘Waar kom je Vermeegen tegen?’.

De eerste luisteraar die Vermeegen tegen komt en het Oranjecodewoord van de dag weet, wint een onvervalst ‘HupHollandHup Prijzenpakket’.

Het Oranjecodewoord maakt Ruud de Wild iedere werkdag bekend in de Q-ochtendshow.

Met humor, scherpte en zelfspot praat Vermeegen Q-music luisteraars bij over de prestaties van Het Nederlands Elftal. Met Ruud’s actie ‘Waar kom je Vermeegen tegen?’, maakt Vermeegen zijn comeback op de Nederlandse radio. Onlangs keken ruim 1,1 miljoen mensen naar zijn portret over bondscoach Bert van Marwijk en scoort Vermeegen samen met zanger Jannes op dit moment de WK-hit ‘Wij zijn voor Oranje’.

De Q-ochtendshow met Ruud de Wild is iedere werkdag te beluisteren bij Q-music tussen 06:00 uur en 09:00 uur.

Lees ook:‘Stemwijzer negeren en gewoon luisteren’
Lees ook:Jack van Gelder wederom WK-commentator op radio
Lees ook:Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’
Lees ook:Jurjen Gofers elke werkdag van 5 tot 6 bij Radio Veronica
Lees ook:10 Jaar gratis vakantie met De Laatste Minuut van Ruud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>