‘Deze zomer drie nieuwe kanalen op Radio Digitaal’

Radio Digitaal lanceert aankomende zomer drie nieuwe permanente radiostations, zegt vertrekkend projectleider Remco Bos vandaag in een interview op Marketingfacts over het webradioplatform van Talpa. Bos meldt ook dat het huidige themakanaal Après Ski Radio wegens succes een blijver zal zijn en dat het eerstvolgende themakanaal 'EK onder de 21 Radio' gaat heten. Na het toernooi wordt dit wisselende kanaal gevuld met zomerhits.

Remco Bos is tevreden over de huidige aantal van 400.000 tot 450.000 streamstarts per maand. "Elke maand groeit het gestaag door." De plannen zijn groot: "We willen de nummer één zijn in de faciliterende markt en Radio Digitaal moet dé plek zijn voor iedereen die online naar radio luistert." Binnen nu en twee maanden wordt ook de website van het radioplatform gemoderniseerd, zo vertelde Bos, die de overstap maakt naar Hyves.

Zie ook:
Blogview met Remco Bos (Radio Digitaal) (Marketingfacts)
Radio Digitaal lanceert compacte webradiospeler
Talpa: branded webradio en nieuwe distributie

Lees ook:Zomerse klanken op de radio met Zomerradio
Lees ook:Beste live concerten vanaf vandaag in Surround Sound
Lees ook:Radio Digitaal lanceert nieuw station: Pure Pop Radio
Lees ook:“Talpa’s Radio Digitaal april 2008 winstgevend”
Lees ook:Kersthits.nl, daar heb je ze (al) weer!

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Deze zomer drie nieuwe kanalen op Radio Digitaal’

  1. Erwin

    Nou, fantastisch. Is dat het dan? Ik dacht dat die kanalen die er nu zijn verdubbeld zouden worden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>