Stenders Slaapt Uit

Radioactive.blog.nl | Stenders Slaapt Uit [ afbeelding Thomas Giger | Yorin FM ] Officieel is Rob Stenders is momenteel ‘op vakantie’ bij Yorin FM, maar het zou wel eens een sabbatical kunnen worden. Op de website van het programma staat: "17 maart 2006… Een dag die we lang zullen onthouden bij Stenders Vroeg Op. Waarom? Ach… laten we jou daar niet mee lastig vallen. Het leven gaat zoals het gaat." Dat zegt genoeg.
Stenders zei vorige week in de Volkskrant dat hij het liefst weer naar de VARA wil. Maar een terugkeer naar de 3FM-ochtend zie ik niet snel gebeuren. Giel Beelen doet het daar goed en heeft voor een paar jaar bijgetekend. De omroep heeft bovendien beperkte zendtijd op 3FM.

Radioactive.blog.nl | Rob Stenders [ foto RTL Nederland ] Toch kan hij zó weer aan de slag. Bij de VPRO moeten heel wat dj’s weg (of zijn zelf opgestapt), waardoor in de avonduren op 3FM een mooie horizontale balk vrij kan komen voor de muziekfreak, die op deze uren ook zijn muzikale ei kwijt kan.

Een andere mogelijkheid is Radio 2. Als ik de VARA was, zou ik Stenders de presentatie van Ontbijtradio gunnen. Met alle respect voor de huidige makers – sinds Bert Kranenbarg naar de NCRV-middag ging, heeft de zender nooit meer een ochtendprogramma van gelijk niveau gehad. Hoog tijd dat er weer een topper komt, die het liefst ook méér muziek draait. Nu is het vaak: item – plaat, item – plaat, item… en dat alles in een traag tempo. Nieuws is prima, maar voor véél nieuws hebben we Radio 1.
________________________________________________________________

Lees ook:Geen vast programma voor Stenders bij VARA
Lees ook:Rob Stenders 25 jaar in het vak: een marathonuitzending van 25 uur
Lees ook:Rob Stenders loopt weg uit radio-uitzending
Lees ook:Laatste invalbeurt Rob Stenders 3VOOR12
Lees ook:[Audio] Ekdom en Stenders freaken in de nacht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Stenders Slaapt Uit

  1. Johan

    Als hij maar wel te beluisteren blijft, want Stenders is gewoon een top-dj.

      /   Reply  / 
  2. Thomas Giger

    One of the best, inderdaad. Hij duikt vast wel ergens op. En anders is er altijd nog KX Radio op het www.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>