Rob Stenders loopt weg uit radio-uitzending

‘Even lekker naar ‘Stenders Eetvermaak’ luisteren’, denk ik terwijl ik vier boterhammen naar binnen werk. Met mijn gedachten er niet helemaal meer bij hoor ik opeens Giel Beelen het lunchprogramma op 3FM presenteren. Rob Stenders is namelijk naar huis gegaan, gewoon tijdens de live-uitzending! Nu is weglopen niet nieuw voor Stenders, want bij Yorin FM heeft hij de studio ook al eens verlaten omdat hij zeer ontevreden was over het geluid. Maar deze wegloopactie van Rob Stenders is geheel legitiem.

De 3FM-dj heeft een bingo-item in zijn radioprogramma waarbij kandidaten van ‘Indecent Proposal’ (weer een ander item) een nummer moeten kiezen. Als Rob of zijn sidekicks Jelmer en Lana goed voorspellen welk bingogetal getrokken wordt, dan mogen ze gelijk naar huis gaan.

Maandagmiddag trok Rob Stenders het getal 18 en dat betekende BINGO! De radio-dj verliet de microfoon en ging er vandoor. Zijn collega Giel Beelen, die gelukkig nog in het 3FM-pand aanwezig was, heeft het programma overgenomen. Leuke actie! :-) )

Zie ook:
- Rob Stenders zingt mee in crisislied voor KXradio

Lees ook:Laughing Matters bij 3FM Serious Comedy
Lees ook:Stenders’ hulpje promoveert tot navigator
Lees ook:Stenders en Siebelink hebben GEM in de studio
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010
Lees ook:Stenders Slaapt Uit

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rob Stenders loopt weg uit radio-uitzending

  1. Cas

    Ik vraag me af hoe hij dit heeft geregeld met de VARA, maar het zat er wel een keer aan te komen dat hij het goed had :P

      /   Reply  / 
    1. Jorn Agterberg Auteur

      Ik denk dat de Vara hier totaal geen moeite mee heeft. Het levert alleen maar extra aandacht op voor het programma (oh… en daar werk ik nu zelf aan mee;)).

        /   Reply  / 
  2. Veerpeer

    hmm, toch liever Rob dan Giel!
    Maar wel fijn voor Rob die vrije middag! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>