[Audio] Ekdom en Stenders freaken in de nacht

Janvis.nl)The Bitch Is Back van Elton John was afgelopen nacht Gerard Ekdom’s welkom voor Rob Stenders.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister de openingspresentatie van Ekdom & Stenders in Nachtegiel (1.25)

De twee maakten een leuke show waarin meer gepraat werd dan muziek gedraaid :-) . Het was bijna een soort Stenders & Van Inkel.

Ze hadden dan ook de Iri-Top 10 (een lijst van tien meest irritante Nederlanders, een oud Stenders & Van Inkel-item) en verder was het de bedoeling dat Stenders zelf ook zou gaan schuiven om warm te draaien voor zijn eerste invalbeurt van aanstaande maandag.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister de tweede presentatie die met twee minuten is ingekort (een knip na de uitleg over de Iri Top 10) (2.48)

Verder werd natuurlijk ook vaak telefoonlijn opengezet. Luisteraars konden een plaat op de ‘Ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen-lijst’ laten zetten. De twee belden tijdens de uitzending ook even met de in Las Vegas verblijvende Giel Beelen, van wie ze de show overnamen. Beelen gaat daar (voor de derde keer) trouwen met zijn vriendin Marisa Heutink.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister een fragment van het gesprek met Giel Beelen, vanuit zijn hotelkamer in Las Vegas (1.15)

________________________________________________________________

Lees ook:Radiokoppel Giel Beelen en Marisa Heutink uit elkaar
Lees ook:Valentijn wordt ValenPIJNdag
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Radioactive in week 31 | 2006
Lees ook:[Audio] Rob d’r op (of d’r onder)

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “[Audio] Ekdom en Stenders freaken in de nacht

  1. Steven

    Geweldige uitzending, ook met de heliumbalonnen. Alleen heeft Stenders helemaal niet meer achter het 3fm-mengpaneel gestaan (waar deze uitzending eigenlijk voor bedoeld was, Stenders inwerken ;-) )

      /   Reply  / 
  2. Thomas

    @Steven, zéker een leuke uitzending! Alleen ben ik tegen twee uur in slaap gevallen. Kwam trouwens door mezelf, niet door de show :-) .

      /   Reply  / 
  3. 3fm fan

    Leuke radio, zoals je kunt verwachten met twee mensen die passie voor muziek hebben en een onderlinge klik. Eigenlijk zouden ze samen een show moeten maken, maar dit was just for once. Helaas!

      /   Reply  / 
  4. Joost

    Ideetje: Stenders & Ekdom op vrijdagavond! :D

      /   Reply  / 
  5. 3fm fan

    Jaaaa, zekers, zou niet verkeerd zijn!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>