Laatste invalbeurt Rob Stenders 3VOOR12

Rob StendersVanwege de afwezigheid van Eric Corton presenteert 3FM-collega Rob Stenders het programma '3VOOR12'. Aan de invalbeurten komt donderdavond een eind, want volgende week is vaste 3VOOR12-presentator Corton weer terug. Eric Corton is echt een muziek-liefhebber en dat spat er ook altijd oprecht vanaf. Ik vind Corton daarom ook erg goed bij het programma passen, maar de inval-beurt van Stenders was zeker niet verkeerd.

Sterker nog, ik hoorde de oude Rob Stenders weer tijdens 3VOOR12. Zijn eigen favoriete muziek, zijn 'originals', bandjes in de studio. Hij was de afgelopen tijd weer helemaal in zijn element, zoals ik dat gewend was van Stenders in de tijd van Yorin FM in de ochtend en bij de Freakolympics met Fred Siebelink.

Niets ten nadele van het dagelijkse lunchprogramma van Stenders op 3FM, maar daar heb ik af en toe het idee dat de dj doet wat hij volgens het draaiboek moet doen en that's it. Niet geremd door een producer of regisseur doet Stenders bij 3VOOR12 wat hij wil. Om een voorbeeld te geven, woensdagavond net voor middernacht draaide Stenders het nummer 'Sweet About Me' van Gabriella Cilmi, maar er was door het nieuws geen tijd om het nummer helemaal te draaien. En dus stopte Rob de plaat en na het nieuws liet hij het liedje verder spelen vanaf waar hij gestopt was.

De voorlopig laatste invalbeurt van Stenders bij 3VOOR12 is donder-dagavond van 22:00 tot 1:00 uur te horen op Radio 3FM. Mocht Eric Corton in de toekomst weer een tijdje weg zijn of ooit besluiten te stoppen met de presentatie van 3VOOR12, dan weet ik dé perfecte invaller c.q. opvolger: Rob Stenders!

Zie ook over Rob Stenders:
- Film over het leven van Rob Stenders
- Moeder Stenders kan zoon nu ook digitaal horen
- Vriendin Rob Stenders had bijna-dood-ervaring

Lees ook:Opwarmweek voor Lowlands bij 3VOOR12
Lees ook:Eric Corton zoekt extra ogen en oren
Lees ook:Eric Corton gaat het rustiger aan doen
Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:Gabriella Cilmi toegevoegd aan line up Top 2000 in Concert

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laatste invalbeurt Rob Stenders 3VOOR12

  1. Jasper

    Eens. Rob was goed. Eric trouwens ook.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>