Rob Stenders 25 jaar in het vak: een marathonuitzending van 25 uur

Ik denk dat heel veel Nederlanders de naam ‘Rob Stenders’ wel kennen. Misschien nog van heel vroeger (Shockradio, VARA’s Verrukkelijke 15, Stenders in de Middag, Stenders Vroeg) of van vrij recent: KX Radio, Stenders Eetvermaak of Stenders Late Vermaak. Stenders is 25 jaar dj op de Nederlandse radio en dat gaat ‘ie vieren. Dat feestje is nú aan de gang!

KX Radio

Sinds vanmiddag 14.00 uur maakt Stenders een programma van 25 uur, dat zal dus morgen om 15.00 uur afgelopen zijn. Zijn grote maatje Fred Siebelink is daar natuurlijk ook bij. Rob over Fred: “Zonder hem had ik het nooit zo leuk gehad bij de radio en ik twijfel hard of die 25 streepjes dan gehaald waren. Hij is de man zonder wie ik mezelf niet voor kan stellen. Ook hij heeft muziek als grote passie, zijn favorieten worden natuurlijk ook meegenomen in dit egodocument.”

In de uitzending neemt Rob de luisteraars onder andere terug naar dé platenzaak in Tilburg, de eerste uurtjes bij de VARA en de muziek die hij bij Veronica instartte.

3FM

Geen nood voor de 3FM-luisteraars: na zijn marathonprogramma op KX Radio zal ‘ie ook gewoon Rob Radio: Stenders Vrijmibo en Stenders Late Vermaak maken op 3.

Lees ook:Gaat Stenders Talpa-kijk/luistercijfers opkrikken?
Lees ook:Stenders Late Vermaak in de herhaling op RTL 5
Lees ook:Rob Stenders twee dagen terug op de radio bij Arrow
Lees ook:Late Vermaak wordt Stenders Vroeg Op via televisie
Lees ook:“Stenders maakt pilot tv-show”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rob Stenders 25 jaar in het vak: een marathonuitzending van 25 uur

  1. Arjen

    Gezellige radio zoals we van de held gewend zijn :-)

      /   Reply  / 
  2. Michel

    De beste Nederlandse radio dj! Met een veel te kleine plek op 3FM op dit moment.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>