Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen

Radio 538-dj Edwin Evers volgt voor de zesde keer op rij -samen met sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn- het Olympisch vuur met zijn radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het ochtendprogramma waar kersverse medaillewinnaars graag bij aanschuiven, strijkt vanaf vrijdag 12 februari tot 27 februari 2010 neer in Vancouver. In de speciaal gebouwde radiostudio komen naast de vele sporters ook politici en andere VIP’s langs en zijn er iedere ochtend optredens van bekende artiesten.


Zo komen onder andere Guus Meeuwis, Jan Smit, VanVelzen en Nick & Simon optreden bij ‘Evers Staat Op’ vanuit Canada.

Net als tijdens de Olympische Spelen in Sydney, Salt Lake City, Athene, Turijn en Beijing staat het programma garant voor ‘sport, optredens, humor, gezelligheid en het meest actuele nieuws’, aldus Radio 538.

‘Evers Staat Op’ is van 12 tot en met 27 februari, van maandag tot en met vrijdag, van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Radio 538 en op zaterdag is ‘Het Beste Van Evers Staat Op’ van 08:00 tot 12:00 uur te beluisteren live uit Vancouver.

ZIE OOK:
- Wassen beeld van Edwin Evers in Tussauds

Lees ook:Edwin Evers met ochtendshow op televisie
Lees ook:Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538
Lees ook:Edwin Evers presenteert vanuit de sneeuw
Lees ook:Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)
Lees ook:Edwin Evers staat weer op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>