Meekijken met de Vrienden van Amstel Live

De zesde avond met De Vrienden van Amstel Live staat vanavond op het programma in het Rotterdamse Ahoy! Zoals eerder deze week al gemeld doet Radio 2 vrijdag live verslag van het muziekevenement, maar vavond laat de zender het publiek al een voorproefje horen én zien. Vanavond (31/01) presenteert Ron Stoeltie sfeerreportages van De Vrienden van Amstel Live en je kunt ook meekijken.

Tussen 23:00 en 1:00 uur brengt Radio 2 'De Vrienden van Amstel Live Backstage'. Nieuwsgierige luisteraars kunnen op die tijden de optredens ook volgen via de webcam op de website. Dat is een mooie service indien je geen kaarten heb kunnen bemachtigen voor één van de negen avonden dat de concerten gehouden worden.

Morgen (01/02) is een liveregistratie van het concert te horen op Radio 2. Ook dan staat de webcam aan en de uitzendingen beginnen om 19:00 uur.

Zie ook:
- Vrienden van Amstel Live op Radio 2

Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live
Lees ook:‘De Vrienden van Amstel LIVE’ live op Radio 2
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Vrienden van Amstel Live op Radio 2
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>