Edwin Evers staat weer op

Het is weer gedaan met het uitslapen. Vanaf maandag 30 augustus rinkelt de wekker naast het bed van Edwin Evers weer verschrikkelijk vroeg. Na zeven weken vakantie is de Radio 538-dj weer terug van weggeweest. Iedere doordeweekse ochtend van 06:00 tot 10:00 uur is Evers met zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn weer te horen op Radio 538. Tijdens zijn afwezigheid werd de ochtendshow overgenomen door Tim Klijn en Humberto Tan.


Edwin Evers vierde in april van dit jaar zijn 10-jarig jubileum bij Radio 538 met een 16 uur durende marathonuitzending, met veel bijzondere gasten en optredens.

Edwins scala aan imitaties van bijvoorbeeld de broertjes de Boer, Peter R. de Vries, Frans Bauer, zijn ongekende liefde voor muziek, de optredens van bekende nationale en internationale artiesten in de Radio 538 studio, zijn prettige manier van interviewen en de bijzondere locatie-uitzendingen tijdens bijvoorbeeld de Olympische Spelen in Vancouver zorgen ervoor dat er per week 3,5 miljoen luisteraars afstemmen op het radiostation.

‘Evers Staat Op’ is nu weer gewoon elke werkdag van zes tien uur ‘s morgens te horen op Radio 538. En op zaterdagochtend volgt tussen 08:00 en 12:00 uur nog het beste van Evers Staat Op.

Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen
Lees ook:Radio 538-dj Edwin Evers gaat tóch zingen
Lees ook:10-Jarig jubileum Edwin Evers hele dag op Radio 538
Lees ook:Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)
Lees ook:Edwin Evers gaat weer sjoelen ‘wizz the stars’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Edwin Evers staat weer op

  1. Veilig Varen

    Ben er blij om dat hij weer terug is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>