Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon

GordonDe afwezigheid van Gordon afgelopen zaterdag op Radio 538 was niet de eerste keer dat de part-time radio-dj verstek liet gaan, maar deze keer was de reden wat serieuzer van aard. De zanger slash presentator slash dj leidt een druk bestaan en met zijn reuma is dat soms lastig te combineren. Zaterdag was Gordon niet te horen in zijn show 'Gordon On Air' omdat hij onwel was geworden.

Artsen hebben toen een verhoogde bloedspiegel geconstateerd. Dat duidt op suikerziekte en daarom raadden de artsen de zanger aan om absolute rust te nemen. Dat is ook de reden waarom Gordon afwezig was bij zijn eigen programma op Radio 538.

Rust houden kan Gordon nu deels doen in Frankrijk waar hij samen met Yolanthe Cabau van Kasbergen is voor de opnames van het televisieprogramma 'Villa Velderhof', zoals te lezen is op de website van de zanger.

Zie ook:
- Gordon in de clinch met Radio 538
- Gordon nieuwe DJ bij Radio 538

Lees ook:Gordon geveld door rug
Lees ook:Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj
Lees ook:Gordon schnabbelt bij met tv-commercial Robijn
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:Gordon nieuwe DJ bij Radio 538

1 Reacties // Reageer

One thought on “Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon

  1. John

    Ach hou op, een tijdje geleden had-ie naar eigen zeggen hernia… Na een week was-ie weer. Geloof me, met een echte hernia lig je er echt wel even uit hoor. En deze suikerziekte zal ook wel weer meevallen. Want ja, Villa Felderhof doet-ie dan toch maar wel even…. ZUCHT
    Het is gewoon een jankend kind. Niks meer, niks minder…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>